• Gratis verzending vanaf € 25,- Ook naar België
  • Betaling per iDeal, Credit Card of op rekening
  • Voor 14:00 besteld, vandaag verstuurd
  • Gratis verzending vanaf € 25,- Ook naar België
  • Betaling per iDeal, Credit Card of op rekening
  • Voor 14:00 besteld, vandaag verstuurd
Activet Univeral Pro Borstel, Enkel, Dubbelzijdig (Paars)

Activet Univeral Pro Borstel, Enkel, Dubbelzijdig (Paars)

€ 59,95

Niet op voorraad

Beschrijving

De paarse variant ActiVet borstel is een krachtige allround borstel, zeer geschikt voor zowel kort als langharige honden en katten rassen met onderwol. Uitermate geschikt voor de dikkere stevige vacht. Dus ook voor het ontklitten is de paarse borstel een aanrader.

Eigenschappen:
- Ontklitten
- Ontvilten
- Flexibele borstelkop
- Tweezijdig te gebruiken
- gemaakt van edelstaal met afgeronde punten
- kunnen niet roesten
- behouden lang hun oorspronkelijke vorm en veerkracht.
- Geschikt voor kleine en middelgrote honden
- Zeer geschikt voor de lastig bereikbare plaatsen, ook bij de grotere rassen
- Geschikt voor katten


Alle originele Activet Pro borstels hebben een flexibele borstelkop en zijn dubbelzijdig te gebruiken. Met de Activet Borstel kunt u zònder druk uit te oefenen en met gelijkmatige bewegingen borstelen. Dit komt ten goede van de belasting uw spieren en gewrichten. Omdat u veel soepeler door de vacht gaat dan met een gewone borstel, wordt de huid van uw huisdier ontzien, en blijft de vacht in topconditie. Een absoluut belangrijk voordeel is dat u door de kwaliteit van deze borstels aanzienlijk sneller klaar bent met uw borstelbeurt. De acceptatie van uw huisdier is dan ook vele malen groter. De Activet borstels hebben dus borstelvoordeel voor u als ook voor uw huisdier.


Daarbij is het is belangrijk om altijd met de haargroei mee te borstelen. Dit om het maximale resultaat te bereiken en om het gebruiksvriendelijke van de borstels optimaal te benutten. Deze borstels worden geleverd met een Nederlandse gebruiksaanwijzing en zitten in een luxe opbergdoos. Met deze borstels kunt u 50 tot 75% sneller werken dan met een gewone honden of katten borstel. Activet borstels zijn er in verschillende soorten en maten zodat u voor ieder ras een geschikte borstel kunt aanschaffen. Alle modellen zijn zowel in enkele als dubbele uitvoering verkrijgbaar!